personal training

Εξατομικευμένη Καθοδήγηση για Γρήγορα και Ασφαλή Αποτελέσματα

Το Personal Training και το Semi Personal Training, (όπως το κάνουμε εμείς), προσφέρει μοναδικά οφέλη που δεν θα βρεις σε ομαδικά μαθήματα ή στην αυτοδίδακτη γυμναστική, ιδιαίτερα για αρχάριους.
Ακολουθούν μερικά από τα βασικά οφέλη και τα αποτελέσματα που μπορείς να περιμένεις, σε σύγκριση με άλλα συστήματα ενασχόλησης με την γυμναστική.

1. Εξατομικευμενο Προγραμμα Προπονησης:

 • Personal Training/Semi Personal Training: Κάθε πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για εσένα, λαμβάνοντας υπόψη τις προσωπικές σου ανάγκες, στόχους και δυνατότητες.
 • Ομαδικά Μαθήματα: Τα προγράμματα είναι γενικά και δεν προσαρμόζονται στις ατομικές σου ανάγκες.
 • Αυτοδίδακτη Γυμναστική: Φυσικά λείπει η σωστή καθοδήγηση και η σωστή επιλογή ασκήσεων/πρωτοκόλλων άσκησης, κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσει σε έλλειψη αποτελεσμάτων και απογοήτευση ή τραυματισμούς.

2. Αυξημενη Ασφαλεια και Αποφυγη Τραυματισμων:

 • Personal Training/Semi Personal Training: Ο προσωπικός σου προπονητής θα σε καθοδηγεί στη σωστή τεχνική εκτέλεση των ασκήσεων και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα όρια σου ώστε να έχεις συνέχεια αποτελέσματα, ξεπερνώντας τα πλατώ.
 • Ομαδικά Μαθήματα: Ο προπονητής δεν μπορεί να παρακολουθεί όλους τους συμμετέχοντες εξίσου. Όσο περισσότερα άτομα στο τμήμα, τόσο το χειρότερο.
 • Αυτοδίδακτη Γυμναστική: Η έλλειψη επίβλεψης μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένη εκτέλεση ασκήσεων και σίγουρα σε αυξημένες πιθανότητες για τραυματισμούς.

3. Γρηγορα Αποτελεσματα:

 • Personal Training/Semi Personal Training: Η εξατομικευμένη προσέγγιση σημαίνει ότι κάθε λεπτό της προπόνησής σου αξιοποιείται στο έπακρο, οδηγώντας σε γρηγορότερα και πιο ΄΄ξεκούραστα΄΄ αποτελέσματα.
 • Ομαδικά Μαθήματα: Η πρόοδος είναι πολύ πιο αργή καθώς το πρόγραμμα δεν είναι προσαρμοσμένο στους ρυθμούς σου και στους στόχους σου.
 • Αυτοδίδακτη Γυμναστική: Χωρίς σωστή καθοδήγηση, η πρόοδος μπορεί να είναι αργή ή και ανύπαρκτη.

4. Κινητρο και Υποστηριξη:

 • Personal Training/Semi Personal Training: Ο προσωπικός σου προπονητής είναι δίπλα σου σε κάθε βήμα, προσφέροντας διαρκή υποστήριξη, ενθάρρυνση και κίνητρο.
 • Ομαδικά Μαθήματα: Παρά την κοινωνική διάσταση, ο προπονητής δεν μπορεί να παρέχει υποστήριξη σε κάθε συμμετέχοντα.
 • Αυτοδίδακτη Γυμναστική: Η έλλειψη καθοδήγησης και υποστήριξης μπορεί να μειώσει το κίνητρο και τη συνέπεια.

5. Συνεχης Αναπροσαρμογη και Βελτιωση:

 • Personal Training/Semi Personal Training: Το πρόγραμμα σου προσαρμόζεται συνεχώς με βάση την πρόοδό σου και τις ανατροφοδοτήσεις σου, διασφαλίζοντας συνεχή βελτίωση.
 • Ομαδικά Μαθήματα: Τα προγράμματα είναι συνήθως ίδια και δεν προσαρμόζονται περαιτέρω στις ατομικές ανάγκες.
 • Αυτοδίδακτη Γυμναστική: Χωρίς εξωτερική καθοδήγηση, αδύνατο να αναγνωρίσεις πότε και πώς να προσαρμόσεις την προπόνησή σου.

Επενδυστε στον Εαυτο σας

Η επιλογή του Personal Training είναι μια επένδυση στην υγεία και την ευεξία σου. Με την καθοδήγηση ενός έμπειρου επαγγελματία, θα επιτύχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς με ασφάλεια και οικονομία κόπου και χρόνου.
Μην αφήνεις την άσκηση σου στην τύχη.
Επικοινώνησε μαζί μου σήμερα για να ξεκινήσεις το ταξίδι σου προς μια καλύτερη και πιο υγιή ζωή!

semi personal training

Το semi-personal training είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να απολαμβάνουν τα οφέλη της προσωπικής καθοδήγησης σε πιο προσιτή τιμή και σε ένα πιο κοινωνικό και διαδραστικό περιβάλλον.
Ανακαλύψε το δικό μας Semi-Personal Training για 3-4 άτομα – Η ιδανική λύση για όσους θέλουν την εξατομικευμένη προσέγγιση της προσωπικής προπόνησης σε πιο οικονομική μορφή!
Στο πρόγραμμά μας, κάθε ασκούμενος απολαμβάνει τη μοναδική εμπειρία και προσοχή που χρειάζεται, ενώ ταυτόχρονα επωφελείται από την οικονομικότερη τιμή.
Με προγράμματα προπόνησης σχεδιασμένα αποκλειστικά για τις ανάγκες και τους στόχους του καθενός, διασφαλίζουμε ότι θα λάβεις την κατάλληλη καθοδήγηση για να πετύχεις τους προσωπικούς σου στόχους.

Τα οφελη του Semi-Personal Training περιλαμβανουν:

 • Εξατομικευμένα Προγράμματα Προπόνησης: Κάθε ασκούμενος παρακολουθείται την στιγμή που εφαρμόζει το δικό του πρόγραμμα, το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες, τους στόχους και τις δυνατότητές του.
  Είτε επιθυμείς να χάσεις βάρος, να αυξήσεις την μυϊκή σου δύναμη ή να βελτιώσεις την ευλυγισία σου, το πρόγραμμα θα είναι απόλυτα εξατομικευμένο.
  Δεν κάνεις το ίδιο πρόγραμμα με άλλους, ούτε κυκλική προπόνηση όπου μοιράζεσαι απλά τους σταθμούς.
  Σε διδάσκω και ακολουθείς το δικό σου πρόγραμμα για καλύτερα αποτελέσματα!
 • Προσωπική Προσοχή: Παρόλο που συνυπάρχεις με άλλους ασκούμενους στην συνεδρία, κάθε ασκούμενος λαμβάνει την προσοχή και την καθοδήγηση μας, εξασφαλίζοντας ότι ασκείσαι σωστά και αποτελεσματικά.
 • Οικονομική Αποδοτικότητα Το κόστος ανά άτομο είναι σημαντικά χαμηλότερο σε σύγκριση με την ατομική προσωπική προπόνηση, καθιστώντας το πιο προσιτό για όλους.

Επενδυστε στον Εαυτο σας

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, γνωρίζω πώς να προσαρμόζω την προπόνηση στις μοναδικές ανάγκες κάθε ασκούμενου, δημιουργώντας ένα δυναμικό και υποστηρικτικό περιβάλλον.
Επικοινώνησε μαζί μου σήμερα για να κλείσεις τη θέση σου και να ξεκινήσεις το ταξίδι προς μια υγιέστερη, πιο δραστήρια ζωή.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Paris Giannopoulos
Paris Giannopoulos
2024-03-14
Σε μία πρόταση το ReShape θα συνοψιζόταν ως εξής: εξαιρετικότατες υπηρεσίες personal και semi-personal training. Με γενική εποπτεία και εξατομικευμένο προγραμματισμό από τον Σπύρο Λαμπρόπουλο και την ευθύνη πρακτικής καθοδήγησης από τους προπονητές, η μόνη περίπτωση να μην επιτύχει κανείς αποτελέσματα είναι να μην κάνει τις προπονήσεις του! Όλοι οι γυμναστές είναι ουσιαστικοί γνώστες του αντικειμένου τους (σημαντικό, αφού και στον χώρο της γυμναστικής κυκλοφορεί αρκετή επικίνδυνη ημιμάθεια), και μεθοδικά εξελίσσουν τον ασκούμενο. Εγγυημένη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και μυική ενδυνάμωση. Παρέχεται και διατροφολογική παρακολούθηση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του καθενός. Ευχάριστο περιβάλλον, χώρος πεντακάθαρος.
Christos Fotopoulos
Christos Fotopoulos
2023-05-02
Καθαρό, περιποιημένο με σωστούς γυμναστές και πρόγραμμα
Faidra Skoula
Faidra Skoula
2023-04-05
Απλά το καλύτερο γυμναστήριο!!από διάθεση, γυμναστική και προσωπικό
Man Axl
Man Axl
2022-10-01
Εξαιρετικά παιδιά όλα.
© Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Re-shape