INTRODUCTION

INTRODUCTION

Καλωσόρισες στο προσωπικό σου κέντρο προπόνησης.
Είμαι ο Σπύρος Λαμπρόπουλος και έχω την τιμή να μοιράζομαι μαζί σου την εμπειρία μου από τρεις δεκαετίες αφιερωμένες στην υγεία και τη φυσική κατάσταση.
Με ειδίκευση σε πολλές εκφάνσεις του fitness, σου προσφέρω μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σου.
Ξεκινώντας την ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό στα 10 χρόνια μου κατάφερα να γίνω πανελλήνιος πρωταθλητής κολύμβησης στα 1500 και 400 μέτρα ελεύθερο στο τέλος της εφηβείας μου.
Κατά την διάρκεια της φοίτησης μου στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και μετέπειτα, ασχολήθηκα με διάφορα είδη γυμναστικής, προπόνηση με αντιστάσεις και σωματικό βάρος, πολεμικές τέχνες, χορό, aerobics, dance aerobics, fitness γυμναστηρίων, ορεινή πεζοπορία και snowboard .
Επίσης στην ηλικία των 21-23 ετών είχα την τύχη να βρεθώ για δύο χρόνια ως γυμναστής σε φυσικοθεραπευτήριο στην Νορβηγία, το οποίο με βοήθησε να κατανοήσω αρκετά πράγματα για την αποκατάσταση τραυματισμών σε δεύτερο επίπεδο.

METHODOLOGY

METHODOLOGY

Έχω καταλήξει ότι για την επίτευξη καλών αποτελεσμάτων για τους ασκούμενους μου, πρέπει να συνδυάζουμε τα καλύτερα από διάφορα είδη γυμναστικής έτσι ώστε να ξεπερνάμε τα πλατό και τις δυσκολίες/πισωγυρίσματα που δημιουργούνται στην πορεία σου προς την επίτευξη μιας καλής φυσικής κατάστασης.
Πιστεύω δηλαδή, ότι δεν πρέπει να «κολλάμε» σε ένα είδος γυμναστικής αλλά να κάνουμε συνδυασμούς των καλύτερων στοιχείων από διάφορα πρωτόκολλα γυμναστικής έτσι ώστε να επιτύχουμε αυτά που θέλουμε και χρειαζόμαστε, με το λιγότερο κόπο και χρόνο.
Και αυτό έχω αρχίσει και κάνω τα τελευταία χρόνια με τους ασκούμενους μου στο γυμναστήριο μου.

Τέλος, θεωρώ πλέον ότι η εξατομίκευση είναι το παν. Τα ομαδικά προγράμματα στερούνται εξατομίκευσης και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μείωση της απόδοσης και ασφάλειας.
Με την μέθοδο μου μπορείς με 2-3 προπονήσεις εβδομαδιαίως να ανεβάσεις προγραμματισμένα και προοδευτικά την φυσική σου κατάσταση με λίγο κόπο και χρόνο και αυτό θα φανεί οπτικά και στο σώμα σου.
Βίωσε λοιπόν τη διαφορά με έναν γυμναστή που έχει αφιερώσει 30 χρόνια στην τέχνη του fitness και της ευεξίας!
Είτε επιθυμείς να χάσεις βάρος, να αποκτήσεις μυϊκή δύναμη, να βελτιώσεις την καρδιαγγειακή σου υγεία, είτε να επιτύχεις ευλυγισία και ισορροπία, είμαι εδώ για να σε καθοδηγήσω.

filosofia reshape personal training

Personal Training

Εξατομικευμένα πρόγραμμα προσαρμοσμένα στους στόχους και τις δυνατότητές σου. Ένας προπονητής με έναν ασκούμενο.

Διατροφικές Συμβουλές

Ολοκληρωμένα πλάνα διατροφής για να υποστηρίξουν την προπόνησή σου και να βελτιώσουν τη γενική σου υγεία.

Semi Personal Training

Εξατομικευμένο πρόγραμμα, πιο προσιτή τιμή.
Ένας προπονητής με 3-4 ασκούμενους. (Όχι group).

Εξειδικευμένα Προγράμματα

Από αποκατάσταση μετά από τραυματισμό μέχρι και προετοιμασία για αθλητικούς αγώνες, καλύπτω όλες τις ανάγκες.

Με απόλυτη αφοσίωση στην ευημερία των πελατών μου, χρησιμοποιώ τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές για να εξασφαλίσω αποτελέσματα.
Στόχος μου είναι να δημιουργήσουμε μαζί έναν τρόπο ζωής που συνδυάζει την άσκηση με την καθημερινή σου ρουτίνα, φέρνοντας ευεξία και ισορροπία.
Επιπλέον, εξειδικεύομαι στην προπόνηση ατόμων άνω των 40 ετών.
Όντας 50 ετών ο ίδιος, κατανοώ από πρώτο χέρι τις ανάγκες και τις προκλήσεις που συνοδεύουν την άσκηση σε αυτή την ηλικία.

Έχω αναπτύξει προγράμματα προπόνησης που λαμβάνουν υπόψη τις φυσικές αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα με την πάροδο των χρόνων, προσφέροντας αποτελεσματικές και ασφαλείς λύσεις για:

stories_marina_2
stories_eleni_6

Αύξηση της ενέργειας και της αντοχής

Βελτίωση της ευλυγισίας και της ισορροπίας

Ενδυνάμωση των μυών και των αρθρώσεων

Διαχείριση του βάρους και της μεταβολικής υγείας

Με τη βαθιά κατανόηση των λεπτομερειών της προπόνησης μετά τα 40, είμαι εδώ για να σε υποστηρίξω και να σε καθοδηγήσω σε κάθε βήμα του ταξιδιού σου προς μια υγιέστερη και πιο δραστήρια ζωή.
Εμπιστέψου την εμπειρία και την εξειδίκευσή μου για να πετύχεις τους στόχους σου με σιγουριά και ασφάλεια.

reshape story

ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ

Ας ξεκινήσουμε μαζί αυτή τη συναρπαστική διαδρομή προς την ευεξία!
Επικοινώνησε μαζί μου σήμερα και ξεκίνησε ή συνέχισε το ταξίδι προς μια υγιέστερη, πιο ενεργή ζωή!
Μαζί, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους σου και να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σου.
Διότι η υγεία σου είναι η προτεραιότητά μου.

© Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Re-shape