Χαρά Κούτη. Αισθητικός 47 ετών κ μητέρα δυο παιδιών.

Δεν ήμουν ποτέ λάτρης της γυμναστικής και σε αυτό βοηθούσε το ότι ήμουν λεπτή.
Με την πρώτη εγκυμοσύνη, εκτός από τα επιπλέον κιλά ήρθε κ η χαλάρωση αλλά κ η σειρά μου να αρχίσω γυμναστική. Έξι φορές την εβδομάδα γυμναστήριο, τρεις φορές ειδικές θεραπείες αδυνατίσματος κ δίαιτα….ο χρόνος με πίεζε αλλά συνέχιζα τις προσπάθειες.
Δεύτερη εγκυμοσύνη, δεύτερος κύκλος κούρασης κ απελπισίας…το σώμα μου ήταν μεν λεπτό αλλά…..μακριά από το να είναι όμορφο και καλογυμνασμένο.
Το περπάτημα μου φάνηκε η ιδανική λύση και όντως ήταν, γιατί κάπως έτσι έπεσα πάνω στο Reshape!!!!
Εξατομικευμένο πρόγραμμα, εφαρμόσιμες συμβουλές διατροφής….και ξεκούρασης, που επιβάλλεται, λέει …με μόνο 2-3 προπονήσεις την εβδομάδα…λέει….ΛΕΣ;

Μετά από 12 χρόνια στα συμβατικά γυμναστήρια αποφάσισα να δώσω μια τελευταία πιο personal Reshape ευκαιρία στον εαυτό μου.
Εμπιστεύτηκα: την πολυετή εμπειρία κ γνώση του ιδιοκτήτη και της ομάδας του Reshape.

Τόλμησα: να χαλαρώσω κ να ακολουθήσω τους πολύ καλά καταρτισμένους κ φιλικούς προπονητές του.
Κέρδισα: ένα νέο καλογυμνασμένο σώμα ….σε χρόνο ρεκόρ (12 εβδομάδες)..και συνεχίζουμε τις βελτιώσεις!

Τελικά το καλογυμνασμένο κ γραμμωμένο σώμα δεν είναι κληρονομικό χάρισμα…είναι αποτέλεσμα εμπειρίας, γνώσης κ σωστής εφαρμογής ασκήσεων, διατροφικών συνηθειών και ξεκούρασης το κυριότερο….σε οποιαδήποτε ηλικία!

Reshape, the only choice!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Όλες οι φωτογραφίες έχουν γυριστεί στο γραφείο της διατροφολόγου μας, χωρίς επεξεργασία, με μέτριο φωτισμό και χωρίς κόλπα όπως μαύρισμα από σολάριουμ, επάλειψη με λάδια κ.λ.π.

Χρήση Cookies

Θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε cookies σε αυτόν τον ιστότοτοπο για να βελτιώσουμε την μελλοντική σου εμπειρία. Μπορείς να δώσεις αλλά και να αποσύρεις την συγκατάθεσή σου οποιαδήποτε στιγμή.