Ονομάζομαι Έυα, είμαι 45 χρονών δεν εργάζομαι και έχω 2 παιδιά.

Επειδή δε δουλεύω και τα παιδιά μου είναι μεγάλα, καλώς ή κακώς, ειδικά τα πρωινά έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο που ποτέ όμως δεν αφήνω ανεκμετάλλευτο.
Γενικά στη ζωή μου πάντα πρόσεχα τη διατροφή μου. Δεν είχα αφεθεί ούτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και προσπαθούσα να γυμνάζομαι.
Στο Reshape ήρθα πριν από 3 χρόνια. Πιο πριν έκανα personal στο σπίτι και ζητούσα πέρα απο μια αλλαγή και κάτι πιο οικονομικό και να συναναστρέφομαι και με άλλους αθλούμενους.
Όταν ξεκίνησα τις προπονήσεις μου στο Reshape είχα ένα σωρό «θεματάκια» και τραυματισμούς .. μέση, αυχένα, μετατάρσιο, ευαισθησία στον καρπό κτλ..!!
Πρέπει να ομολογήσω ότι απο την πρώτη μέρα με πρόσεξαν πολύ και με βοήθησαν σε τέτοιο βαθμό ώστε κάποια τα έχω ξεχάσει εδώ και καιρό!!!
Το κλίμα στο Reshape είναι φιλικό και ευχάριστο και οι γυμναστές μας οι καλύτεροι!!
Κάθε λίγο αλλάζει το πρόγραμμα των προπονήσεων πάντα βασισμένο στις ανάγκες μας και στις δυνατότητες μας.
Καταφέρνουν, αν και με σκληρή δουλειά, να μη χάνουμε τη διάθεση μας ακόμα και όταν δεινοπαθούμε απο τις επαναλήψεις και προσπαθούμε να διαπραγματευτούμε..:)
Μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια νιώθω πιο fit, υγιής και πιο δυνατή από ποτέ και έχω καταφέρει να φτιάξω το σώμα που έβλεπα σε φωτογραφίες και δεν τολμούσα καν να ονειρευτώ σε αυτή την ηλικία.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να πηγαίνεις στις προπονήσεις.

Δε χρειάζεται να πω πολλά πια σε φίλους και γνωστούς για τη δουλειά του Reshape.. είμαι πια μια « ζωντανή διαφήμιση» για όσους με ξέρουν!!

Όποιος ρωτήσει το μόνο που θα του πω είναι..: GO FOR IT!!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Όλες οι φωτογραφίες έχουν γυριστεί στο γραφείο της διατροφολόγου μας, χωρίς επεξεργασία, με μέτριο φωτισμό και χωρίς κόλπα όπως μαύρισμα από σολάριουμ, επάλειψη με λάδια κ.λ.π.

Χρήση Cookies

Θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε cookies σε αυτόν τον ιστότοτοπο για να βελτιώσουμε την μελλοντική σου εμπειρία. Μπορείς να δώσεις αλλά και να αποσύρεις την συγκατάθεσή σου οποιαδήποτε στιγμή.