Ένα όμορφο, υγιές, αθλητικό σώμα δεν έρχεται μόνο με την γυμναστική. Χρειάζεται βελτίωση στις καθημερινές συνήθειες διατροφής, ύπνου, διαχείρισης άγχους, σωματικής δραστηριότητας κ.α. Αυτό απαιτεί συγκέντρωση και εξάσκηση σε καθημερινές πρακτικές ευεξίας και υγείας.
Γι ΄αυτό πασχίζουμε καθημερινά μαζί σας στο να βελτιώσουμε τον τρόπο που διαχειρίζεστε με το μυαλό σας τις συνήθειες του φαγητού, του καθημερινού άγχους, της ποιότητας ύπνου κ.α. Αν οι καθημερινές συνήθειες δεν βελτιωθούν, δεν βελτιώνεται και το σώμα μας.

Οι Κακές Συνήθειες
Μια περίοδος με κακή δίαιτα και γυμναστική χωρίς προγραμματισμό, δεν θα σας αποφέρει τίποτα παραπάνω από παροδικά αποτελέσματα ή και τραυματισμούς. Κάνοντας προσπάθειες μόνοι σας, χωρίς κάποιον ειδικό δίπλα σας, μειώνετε κατά πολύ μεγάλο ποσοστό τις πιθανότητες να επιτύχετε αυτό που θέλετε. Και σίγουρα χάνετε τα ωραία συναισθήματα που δημιουργούνται όταν έχετε μια ομάδα δίπλα σας, κάποιους που σας καθοδηγούν σε κάθε βήμα της πορείας σας, κάποιους που να ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς.

Εμείς στο Reshape Personal Trainers σας βοηθάμε να φτιάξετε το καλύτερο σώμα δυνατόν. Αυτό δεν μπορεί να γίνει επιφανειακά. Πρέπει να γίνει εκ των έσω.

Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει ότι ασχολούμαστε με τις καθημερινές σας συνήθειες, όπως διατροφή, ύπνος, άγχος κ.α. για να επιτύχουμε την μέγιστη υγεία. Μαζί με το προπονητικό μας σύστημα, μεταμορφώνουμε το σώμα σας σε ότι καλύτερο μπορούμε. Χρειάζεται προσπάθεια και από εσάς. Χωρίς την δική σας συμμετοχή δεν θα τα καταφέρουμε. Εμείς καλύπτουμε το προπονητικό κομμάτι και σας δίνουμε όλες τις οδηγίες και συμβουλές που είναι απαραίτητες για την επίτευξη των στόχων σας. Αν όμως η δική σας συμβολή δεν είναι αυτή που πρέπει τα αποτελέσματα θα είναι ελάχιστα.

Για εμάς είναι απαραίτητο να εξασκείστε στην σωστή διατροφή, όπως και στην γυμναστική. Αλλιώς τα αποτελέσματα είναι πολύ μειωμένα σε σχέση με αυτά που θα έχετε αν συνδυάσετε την γυμναστική μας με την καλή διατροφή.

Ξεκίνα Εδώ
© Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Re-shape