ΞΕΚΙΝΑ ΕΔΩ

Το σύστημα που θεωρώ ότι είναι το ιδανικότερο μετά από 30 χρόνια στον χώρο, και το αναπτύσσω και βελτιώνω εδώ και χρόνια είναι το εξής:

Ξεκινάς με ένα αριθμό συνεδρίων Personal Training και έπειτα αν χρειάζεσαι κάτι πιο οικονομικό, συνεχίζεις στο Semi Personal Training μέχρι την ολοκλήρωση της προπονητικής σεζόν. (Αρχές Σεπτεμβρίου με τέλη Ιουλίου).

Θα πρέπει δηλαδή πρώτα να μάθεις τις τεχνικές των ασκήσεων και αυτό γίνεται στο Personal Training με ένα προπονητή μαζί σου καθ΄όλη τη διάρκεια της συνεδρίας, ο οποίος προσέχει τις παραμικρές λεπτομέρειες στις τεχνικές σου.
Επίσης, με το Persοnal Training μπορούμε να αξιολογήσουμε σωστά κάποιες παραμέτρους της φυσικής σου κατάστασης και να τις βελτιώσουμε πιο γρήγορα.

Έπειτα στο Semi Personal Training, με εξατομικευμένο πρόγραμμα, (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GROUP TRAINING), σε βοηθάω καθ΄όλη την διάρκεια της συνεδρίας, να βελτιωθείς στις παραμέτρους που οδηγούν στην κατάκτηση των στόχων σου, να ξεπεράσεις τα όριά σου και να γυμναστείς με τη μεγαλύτερη απόδοση.

thodoris
georgia

Ακολουθώντας και μία ισορροπημένη υγιεινή διατροφή, αυξάνεις κατά τεράστιο ποσοστό την απόδοση και έτσι μπορείς να δεις και μεγάλες, οπτικά, αλλαγές στο σώμα σου προς το καλύτερο.
Τα πακέτα συνεδριών λοιπόν αντανακλούν αυτήν την φιλοσοφία, δηλαδή το να γυμναστείς για μία σεζόν με προοδευτικότητα και μεθοδικότητα γι’ αυτό και έχουν ετήσια διάρκεια.
Παρ΄όλ΄αυτά για διευκόλυνση σου, δεν εξοφλείς εφάπαξ αλλά μπορείς να πληρώνεις σε δόσεις. 

summer offer

Καλοκαιρινή προσφορά, μέχρι εξαντλήσεως θέσεων.

Κλείσε την θέση σου για Σεπτέμβριο τώρα με 20% έκπτωση.

Σε 12 μηνιαίες δόσεις.

Δίνοντας την πρώτη δόση μέσα στον Ιούλιο κλείνεις την θέση σου για Σεπτέμβριο με 20% έκπτωση.

Προαγοράζεις:

– 12 συνεδρίες personal training

– 72 συνεδρίες Semi Personal Training.

Σε 12 μηνιαίες δόσεις των 97 €.

Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 2106800540! 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

marianna
leonidas

Bigger, Faster, Stronger

Επικοινώνησε μαζί μου, Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 2106800540!

© Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Re-shape