Νίκος Καλλέργης, είμαι 38 ετών, ελεύθερος επαγγελματίας παντρεμένος με ένα παιδί και με ελάχιστο ελεύθερο χρόνο.

Από μικρή ηλικία είχα κλίση στον οργανωμένο αθλητισμό(10ετή εμπειρία στην καλαθοσφαίριση).
Δυστυχώς ένα πρόβλημα υγείας μου διέκοψε την πορεία αυτή. Ακολούθησα μια συντηρητική πορεία και όλα έβαιναν καλώς ώσπου την τελευταία πενταετία μια αθροιστική συσσώρευση προβλημάτων οδήγησαν στην προσθήκη αρκετών κιλών (120+).

Τον τελευταίο χρόνο αφυπνίστηκα και έπρεπε να κάνω κάτι. Ήθελα να αποφύγω την σπατάλη χρόνου και χρημάτων σε μακροχρόνιες δεσμεύσεις αμφιβόλου ποιότητας τα οποία φέρνουν απογοήτευση και μόνο..
Χρειάζεται μια επαγγελματική προσέγγιση παράλληλα με ψυχολογική υποστήριξη (ειδικότερα στους πρωτάρηδες) και αυτή θα την βρείτε στο RESHAPE.

Καθαροί χώροι, οργανωμένη γραμματεία, προπονητές γνώστες του αντικειμένου με καλή διάθεση και ξεκάθαρους στόχους και διεύθυνση με εξατομικευμένη προσέγγιση για μέγιστο αποτέλεσμα.

Προσωπική βελτίωση από 9/2017-12/2017: Απώλεια 20 ολόκληρων κιλών και το κυριότερο χωρίς ανούσια απώλεια μυϊκής μάζας. 20% λίπος κάτω σε 16 εβδομάδες!

Σε οπτικό αποτέλεσμα βρίσκομαι αρκετά κοντά στην προ εικοσαετίας αθλητική μου κατάσταση.

Γεμάτος ενέργεια και συνεχίζουμε την βελτίωση. Τώρα θα επικεντρωθούμε στην αύξηση μυϊκού ιστού.

Επίσης σημαντικό: Όλα αυτά με 3 ωριαίες προπονήσεις τη βδομάδα.

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας ένα υγιές και όμορφο σώμα!

Στο RESHAPE έχουν τον τρόπο!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Όλες οι φωτογραφίες έχουν γυριστεί στο γραφείο της διατροφολόγου μας, χωρίς επεξεργασία, με μέτριο φωτισμό και χωρίς κόλπα όπως μαύρισμα από σολάριουμ, επάλειψη με λάδια κ.λ.π.

Χρήση Cookies

Θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε cookies σε αυτόν τον ιστότοτοπο για να βελτιώσουμε την μελλοντική σου εμπειρία. Μπορείς να δώσεις αλλά και να αποσύρεις την συγκατάθεσή σου οποιαδήποτε στιγμή.