Αθηνά. Είμαι 41 ετών, Ψυχολόγος και μητέρα ενός παιδιού.

Fun της γυμναστικής δεν υπήρξα ποτέ. Μόνο μετά την εγκυμοσύνη μου είχα ασχοληθεί συστηματικά για 2 χρόνια με pilates mat και μετά με συμβατικά γυμναστήρια που όμως ποτέ δεν έμενα σταθερή για μεγάλο διάστημα. Βαριόμουν γρήγορα και τα παρατούσα. Ο χρόνος μου ήταν πάντα πολύ περιορισμένος, οπότε οι δικαιολογίες ήταν εύκολες. Ώσπου, το σώμα μου άρχισε να διαμαρτύρεται με έντονους πόνους στη μέση και την πλάτη. Τότε ήταν που αποφάσισα να κάνω κάτι οργανωμένο και εξατομικευμένο στις δικές μου ανάγκες. Αναζητώντας λοιπόν, personal training προπονήσεις απευθύνθηκα στο Reshape. Εμπιστεύτηκα αμέσως την πολυετή γνώση και εμπειρία τους. Και τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν. Οι πόνοι εξαφανίστηκαν, βελτιώθηκε η στάση του σώματός μου και φυσικά είδα για πρώτη φορά το σώμα μου να αλλάζει και να φαίνεται γυμνασμένο. Μέσα σε 16 εβδομάδες κατέβασα το ολικό σωματικό μου λίπος από 18% σε 11,9%. Οι προπονητές με έμαθαν να εκτελώ τις ασκήσεις σωστά για να μην τραυματιστώ, αλλά με έναν τρόπο πολύ φιλικό και ευχάριστο! Και όλα αυτά με 3 προπονήσεις την εβδομάδα και σωστή διατροφή. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να δουν το σώμα τους πραγματικά να αλλάζει. Καλές προπονήσεις σε όλους!!!  
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλες οι φωτογραφίες έχουν γυριστεί στο γραφείο της διατροφολόγου μας, χωρίς επεξεργασία, με μέτριο φωτισμό και χωρίς κόλπα όπως μαύρισμα από σολάριουμ, επάλειψη με λάδια κ.λ.π.

Χρήση Cookies

Θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε cookies σε αυτόν τον ιστότοτοπο για να βελτιώσουμε την μελλοντική σου εμπειρία. Μπορείς να δώσεις αλλά και να αποσύρεις την συγκατάθεσή σου οποιαδήποτε στιγμή.