Ωριαία προπόνηση με ασκήσεις όπου καθ’ όλη την διάρκεια της ώρας εκτελείτε το πρόγραμμα με τον προπονητή δίπλα σας και με διαφορετικά προπονητικά πρωτόκολλα, ασκήσεις και εξοπλισμό κάθε μήνα.

=

Από 1-4 άτομα.

=

Έχετε ως έξτρα δωρεάν παροχή μία (ή και δύο αν το θεωρήσουμε απαραίτητο για καλύτερα αποτελέσματα και έχετε τον χρόνο και την διάθεση), καρδιοαναπνευστική/ές προπόνηση/προπονήσεις με εξειδικευμένο πρωτόκολλο σε ειδικά αερόβια μηχανήματα.

Αν δεν παρακολουθείτε κάποιο σύστημα διατροφής, τα αποτελέσματα που μπορείτε να περιμένετε από το πρόγραμμα Semi Personal Training Full είναι:

5

Μικρή-μεσαία μείωση του λίπους, μυϊκή δύναμη, μυϊκή αντοχή, καρδιοαναπνευστική αντοχή ( Αν κάνετε τις δωρεάν καρδιοαναπνευστικές προπονήσεις), ευεξία και ψυχολογική εκτόνωση.

5

Αν όμως προσθέσετε και την παρακολούθηση εξατομικευμένης διατροφής στα προγράμματα αυτά, τα αποτελέσματα θα είναι καταπληκτικά και μιλάμε και για πραγματικό οπτικό αποτέλεσμα:

Σύσφιξη και γράμμωση για γυναίκες και μυϊκή διαμόρφωση και γράμμωση για άνδρες.

=

Ο τρόπος που κατανέμεται ο προπονητικός φόρτος στις προπονητικές μονάδες. Σε κάποιους ανθρώπους αρέσει το μίγμα προπονήσεων (π.χ. καρδιοαναπνευστικό/ασκήσεις) και σε άλλους όχι. Είναι θέμα ατομικής ιδιοσυγκρασίας.

=

Το αποτέλεσμα διαφέρει ελαφρώς. Στο full πρόγραμμα έχουμε καλύτερη μυϊκή τόνωση και ενδυνάμωση, ενώ στο 50-50 παρατηρούμε καλύτερη καρδιοαναπνευστική αντοχή. Γι΄ αυτόν τον λόγο λεπτοί άνθρωποι που θέλουν να αυξήσουν τον μυϊκό τους ιστό πρέπει να επιλέγουν μόνο το full πρόγραμμα.

=

Το πρόγραμμα 50-50 είναι πιο οικονομικό σε απόλυτη σύγκριση με το πρόγραμμα full.

Για εμάς είναι απαραίτητο να εξασκείστε στην σωστή διατροφή, όπως και στην γυμναστική. Αλλιώς τα αποτελέσματα είναι πολύ μειωμένα σε σχέση με αυτά που θα έχετε αν συνδυάσετε την γυμναστική μας με την καλή διατροφή.

Τι Πρέπει να Κάνετε

Χρήση Cookies

Θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε cookies σε αυτόν τον ιστότοτοπο για να βελτιώσουμε την μελλοντική σου εμπειρία. Μπορείς να δώσεις αλλά και να αποσύρεις την συγκατάθεσή σου οποιαδήποτε στιγμή.