Ωριαία προπόνηση που χωρίζεται σε 25-30 λεπτά καρδιοαναπνευστικής προπόνησης σε αερόβια μηχανήματα με εξειδικευμένο πρωτόκολλο και 30 λεπτά ασκήσεις με εξατομικευμένο πρόγραμμα με τον προπονητή σε βάση Semi Personal Training.

=

Από 1-4 άτομα.

=

Στο καρδιοαναπνευστικό κομμάτι, ο προπονητής δεν θα είναι συνέχεια μαζί σας, όπως θα είναι στο κομμάτι των ασκήσεων, αλλά θα υπάρχει επίβλεψη και επεξηγήσεις αποριών για το πρόγραμμα από προπονητή.

=

Στο μισάωρο των ασκήσεων θα είναι από 1-4 άτομα με καθοδήγηση από τον προπονητή σε εξατομικευμένο προπονητικό πρόγραμμα για τον καθένα.

=

Δηλαδή ο κάθε αθλούμενος θα εκτελεί το εξατομικευμένο πρόγραμμα του με πλήρη έλεγχο από τον προπονητή που θα είναι δίπλα του.

Αν δεν παρακολουθείτε κάποιο σύστημα διατροφής, τα αποτελέσματα που μπορείτε να περιμένετε από το πρόγραμμα Semi Personal Training 50 – 50 είναι:

5

Μικρή-μεσαία μείωση του λίπους, μυϊκή δύναμη, μυϊκή αντοχή, καρδιοαναπνευστική αντοχή, ευεξία και ψυχολογική εκτόνωση.

5

Αν όμως προσθέσετε και την παρακολούθηση εξατομικευμένης διατροφής στα προγράμματα αυτά, τα αποτελέσματα θα είναι καταπληκτικά και μιλάμε και για πραγματικό οπτικό αποτέλεσμα:

Σύσφιξη και γράμμωση για γυναίκες και μυϊκή διαμόρφωση και γράμμωση για άνδρες.

=

Ο τρόπος που κατανέμεται ο προπονητικός φόρτος στις προπονητικές μονάδες. Σε κάποιους ανθρώπους αρέσει το μίγμα προπονήσεων (π.χ. καρδιοαναπνευστικό/ασκήσεις) και σε άλλους όχι. Είναι θέμα ατομικής ιδιοσυγκρασίας.

=

Το αποτέλεσμα διαφέρει ελαφρώς. Στο full πρόγραμμα έχουμε καλύτερη μυϊκή τόνωση και ενδυνάμωση, ενώ στο 50-50 παρατηρούμε καλύτερη καρδιοαναπνευστική αντοχή. Γι΄ αυτόν τον λόγο λεπτοί άνθρωποι που θέλουν να αυξήσουν τον μυϊκό τους ιστό πρέπει να επιλέγουν μόνο το full πρόγραμμα.

=

Το πρόγραμμα 50-50 είναι πιο οικονομικό σε απόλυτη σύγκριση με το πρόγραμμα full.

Για εμάς είναι απαραίτητο να εξασκείστε στην σωστή διατροφή, όπως και στην γυμναστική. Αλλιώς τα αποτελέσματα είναι πολύ μειωμένα σε σχέση με αυτά που θα έχετε αν συνδυάσετε την γυμναστική μας με την καλή διατροφή.

Τι Πρέπει να Κάνετε

© Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Re-shape